The Motral Instruments serien har blivit en av alla saker som jag kopplar till sommaren, då de svenska översättningarna brukar komma ut på just denna årstid. Eftersom att jag började läsa serien på svenska har det blivit att jag fortsatt och inte skiftat till de engelska böckerna. Finner även ett nöje i att vänta på att nästa bok i serien ska komma ut. Denna sommaren var det "Fallna änglars stad"s tur att bli översatt så tänkte ge ett kort omdöme. 

Upplever att denna bok inte var en lika stor nagelbitare som dess syskon, man läste den rofyllt och gjorde sina spekulationer kring hur allt egentligen låg till. Det märks i boken att detta är en grundsten till de två kommande böckerna som säkerligen kommer att vara olidligt spännande med tanke på hur Fallna änglars stad slutar. Är fascinerad kring hur skicklig Cassandra Clare är som författare, hon gör ett så himla bra jobb med de böcker hon skriver. Hennes böcker är alltid välskrivna, och denna är inget undantag som, som alla andra bjuder på kärlek, skratt och blodiga fajter. 
 
Jag betygsätter boken med 3 av 5, men undvik inte att läsa den för det, tror det bästa kommer nästa och näst nästa sommar och då vill man inte ha missat att ha läst Fallna änglars stad ;)
 
The Mortal Instruments håller även på att i skrivandets stund bli en TV-serie! Känns fantastiskt roligt med tanke på hur bra böckerna är. 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej