Oddsen för att få halsont och bli sjuk två gånger inom loppet av fyra veckor är inte höga. Det är precis det jag har lyckats med. En kombination av "Gud vad varmt det är ute!", "Brr vad kallt" och en ocean av bakterier som bara väntar på att få angripa sitt närmsta offer är antagligen svaret på varför alla är eller har blivit sjuka i september.
 
Har nyss fyllt i en begäran om att få mitt polisregister utskrivet... det börjar hända saker. Jag ska nämligen åka som Au Pair till USA nästa år. Det är en hel del förberedelser som måste göras innan och det är det jag håller på att planera upp. Först och främst måste jag skaffa mig 200 barntimmar, min farmor är dagmamma så jag ska jobba hos henne. Jag kommer även trovligtvis få jobba som praktikant på ett dagis i stan och så har jag samlat ihop lite barnpassningstimmar när jag tagit hand om mina syskon. Mina planer är att jag ska ha samlat ihop mina 200 barntimmar innan januari är slut. Samtidigt som jag ska samla ihop mina barntimmar pluggar jag fortfarande i högskolan och jobbar tre dagar i veckan. Jag har minst sagt fullt upp vilket glädjer mig då tiden går fortare! 
 
Tänkte berätta om allt som händer och mina förberedelser inför min tid som au pair. Den 21/11 ska jag på ett möte med organisationen jag troligtvis kommer att åka med.

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej