Det känns super mega bra! 
 
Att jag matchats med drömfamiljen har nu börjat landa och jag drömmer mig bort till dagen då jag reser iväg. Insåg att min värdfamilj som blev match nummer 13 matchades med mig den 13:de januari, mitt nya turnummer kanske?
 
Vad är det jag ska göra de kommande tre månaderna?
Det är en hel del papper som måste skrivas på och skickas in och idag har jag skrivit klart min ansökan om internationellt körkort. Appråpå körkort så kommer jag att få ta ett nytt körkort i USA då delstaten New York kräver det när man bor där i mer än 60 dagar. Utöver allt pappersarbete har jag bokat en Londonresa mellan den 2:a till 5:e april med en vän. Vi har alltid pratat om att vi vill åka dit men det har aldrig blivit av så det får blir som en avskeds- och fira vännens födelsedag i förtid - resa. Det är även passande då min värdpappa är från England, så det känns bra att jag kommer ha besökt hans hemland innan jag flyttar in hos dem!
 
Förövrigt är min plan att jag ska ha så roligt som möjligt de sista tre månaderna i Sverige och träffa mina vänner så mycket jag kan. Det känns skönt att se ett slut på det jag som varit min vardag i många år, att få byta jobb, sluta skolan och flytta hemifrån. Det känns som att det äntligen är min tur att få göra det jag alltid drömt om. 
 
P.S. Notera min nya kategori "Inför USA" Mamman i familjen hade bokat möte med mig klockan tjugo över nio igår. Jag hade ändrat min bakgrundsbild i datorn så att jag inte lyste som en blå smurf som under förra mötet och var redo för att få frågor. Mötet började och mamman gick rakt på sak:
"Jag läste din profil en andra gång igår och pratade med M under kvällen. Vi båda känner att du skulle passa som vår nya Au Pair och om du känner som oss är du välkommen att bo hos vår familj"
Jag sprack upp i ett super mega stort leende och visste knappt vad jag skulle säga men fick fram att jag väldigt gärna blir deras Au Pair! 
 
Mamman skulle ringa CC och starta processen där avresedatum bestäms och bekräfta att de valt mig som deras nya Au Pair. Deras nuvarande Au Pair slutar den 10:e maj så jag kommer åka till USA den 2:a maj för att gå på CC skola de fyra första dagarna och den 6:e maj flyttar jag in hos värdfamiljen.
 
Jag kan knappt förstå att jag kommer bo i USA I ETT ÅR om tre månader! Det är ju bara sånt man drömmer om att man ska göra. Familjen bor i Katonah (uttalade staden Katt-a-Noah i början tills jag insåg att det var helt fel, haha) som ligger 1h och 24 minuter ifrån New York city med tåg. Om jag jämför med Sverige så tar det samma tid med tåg att ta mig från Jönköping till Alingsås. Familjen består av mamma L (jag vill hålla familjen anonym så använder deras första bokstav i namnet), pappan M, pojke 12 år O och flicka 8 år I. De har även en katt, en leguan (som jag förhoppningsvis inte kommer vara lika rädd för vid årets slut) och en undulat. 
 
Är så himla glad över att vi matchades! Det känns som att någon sprutat in kolsyra i magen och varje gång jag tänker på att jag ska få flytta in och jobba hos dem brusar det upp och jag blir alldeles pirrig. Det är så det känns när det det känns rätt. 
GISSA VEM SOM HAR MATCHATS MED SIN DRÖMFAMILJ? 

JAG!

(Är för hyper för att kunna skriva ett normalt blogginlägg så skriver mer imorgon) 

Liknande inlägg