Oddsen för att få halsont och bli sjuk två gånger inom loppet av fyra veckor är inte höga. Det är precis det jag har lyckats med. En kombination av "Gud vad varmt det är ute!", "Brr vad kallt" och en ocean av bakterier som bara väntar på att få angripa sitt närmsta offer är antagligen svaret på varför alla är eller har blivit sjuka i september.
 
Har nyss fyllt i en begäran om att få mitt polisregister utskrivet... det börjar hända saker. Jag ska nämligen åka som Au Pair till USA nästa år. Det är en hel del förberedelser som måste göras innan och det är det jag håller på att planera upp. Först och främst måste jag skaffa mig 200 barntimmar, min farmor är dagmamma så jag ska jobba hos henne. Jag kommer även trovligtvis få jobba som praktikant på ett dagis i stan och så har jag samlat ihop lite barnpassningstimmar när jag tagit hand om mina syskon. Mina planer är att jag ska ha samlat ihop mina 200 barntimmar innan januari är slut. Samtidigt som jag ska samla ihop mina barntimmar pluggar jag fortfarande i högskolan och jobbar tre dagar i veckan. Jag har minst sagt fullt upp vilket glädjer mig då tiden går fortare! 
 
Tänkte berätta om allt som händer och mina förberedelser inför min tid som au pair. Den 21/11 ska jag på ett möte med organisationen jag troligtvis kommer att åka med.
 
"Är alla sex Harry Potter och den flammande bägaren utlånade?"
Bibliotekarien knapprar på sin dator och nickar. Jag visste att Harry Potter böckerna var omtyckta men att alla böckerna är utlånade samtidigt gjorde mig för sekunden förtvivlad. Jag vill ju kunna fortsätta läsa nästa bok nu! Som tur är kan man beställa hem boken från ett annat bibliotek.
 
Av alla böcker jag läst har det har aldrig blivit av att jag läst Harry Potter serien. Jag kände att det var på tiden så för några veckor sedan lånade jag de två första böckerna och WOW de är fantastiska! Så fort jag haft tid över har jag läst, det har till och med gått så långt att jag gått och lagt mig vid nio för att kunna läsa ännu mer. Har även köpt alla filmer så jag kan se filmen till respektive bok...