När jag var mindre skulle jag alltid ha en kopp te när de vuxna drack kaffe. Jag blandade i mjölk, socker, lite mera socker och rörde runt med en sked. När kaffet var slut satt jag kvar med min kopp te, utan att ha smakat på det. Jag har fortfarande en dille på te, men nu i den bemärkelsen att jag faktiskt dricker det, morgon och kväll. Förra året fick jag en låda med femton små teburkar från Kusmi på min födelsedag. Deras teér är de bästa jag smakat, de är fylliga, smakrika och innehåller kryddor som kanel, kakao, lakrisrot, apelsin med mera beroende på vilket te det är du har. Ett stort plus är att de inte blir beska om man har i tepåsen lite för länge. 
 
För några dagar sedan gjorde jag en beställning på deras hemsida då mina miniburkar har tagit slut. Fick en mindre chock när jag idag öppnade kartongen och såg hur stora burkarna var. Kommer kunna forssa i te i flera år framåt. Smakerna jag beställde var Euphoria, St- Petersbourg, Prince Vladmir, Bourbon Vanilla och Spicy chocolate (de två sistnämnda finns inte med på bild). Jag har sedan tidigare smakat St. Petersbourg och Prince Vladmir och är några av mina favoriter. Ska bli spännande att smaka de andra, speciellt Euphoria som luktar himelskt! Med beställningen fick jag tre te prover (den tredje var Spicy chocolate) som jag tänkte testa till frukost.

Tips på ett annat temärke som är i samma prisklass som Lipton är Pickwick. Brukar finnas på hotell och ibland på IKEA. Värt att testa om man älskar te. 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej